Asigurari Auto Locuinte Piatra Neamt

Unul dintre pasii importanti in vederea inmatricularii unui autovehicul, este incheierea unei polite de asigurare auto obligatorie.

Avand in vedere ca procedura de inmatriculare este una destul de costisitoare datorita numarului mare de taxe care trebuiesc platite, scopul dumneavoastra este acela de a inmatricula autovehiculul cu cheltuielile cele mai mici posibile.

Deoarece taxele pe care statul le percepe pentru inmatricularea unui autovehicul nu sunt negociabile, singura sansa de a economisi vine de la  polita de asigurare auto obligatorie pe care trebuie sa o incheiati.

 

De aceea, D&D Eurototal Office S.R.L., prin parteneriatul incheiatul cu Safety Broker(locul 1 in Top Brokeri din Romania), vine in sprijinul dumneavoastra.

Datorita colaborarii indelungate pe care o avem cu cele mai importante companii de asigurari de pe piata din Romania, va putem garanta cele mai bune preturi la asigurarile incheiate la noi, cu posibilitatea de a va alege singuri compania de asigurari pentru care doriti sa incheiati polita RCA.

De asemenea, asigurarile noastre mai cuprind:

 - Asigurare CASCO

 - Asigurari locuinte

 - Asigurari medicale si malpraxis